Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi Hakkında

Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi

Hırvatistan Konsolosluğu 22 Temmuz 2014 tarihinden sonra 2014/EU sayılı kararı uygulamaya koymuştur. Hırvatistan  Aile Ziyareti vizesinin de içinde bulunduğu kısa süreli (C) tipi vizeler Schengen vizesi kategorisindedir.  Hırvatistan vize başvuru sahipleri Hırvatistan vizeleriyle Schengen bölgesinde serbest dolaşım hakkına sahiptir. Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi, Hırvatistan’da bulunan aile, arkadaş, akraba ziyaretinde bulunmak isteyenlerin müracaat etmesi gereken kısa süreli vize  (C) vize tipidir. Hırvatistan aile ziyareti vizesi Türkiye’yi de kapsayan yabancı ülke vatandaşlarının 90 günü aşmayan seyahatlerinde sınırlı bir süre Hırvatistan'da  ikamet eden eş, aile, ebeveyn, akraba, arkadaşı ziyaret etme olanağı tanımaktadır. Hırvatistan'da yasal olarak ikamet izni sahibi yakından temin edilecek davet (istek) yazısı  Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben, şahsen yazılmalı ve ıslak imzalı olmalıdır. Hırvatistan'da ziyaret edilecek kişinin yaşadığı bölgenin yetkili kurumundan onaylattığı davet yazısıyla birlikte Hırvatistan aile ziyareti vize başvurusunda bulunabilir. 

 

Şirket Sahipleri İçin Hırvatistan Aile Ziyareti Vize Gerekli Evraklar

1. Hırvatistan Vize Başvuru Formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru dosyasınızda bulunan bilgilerinizi destekler)
2. Pasaport (Başvuru yapmak istediğiniz tarihten en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içinde çıkartılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzun gerçerliilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (Eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için sadece kimlik bilgilierinin yazılı olduğu sayfanını fotokopisi gereklidir.
3. İki adet Biometrik Fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
5. İmza Sirküleri Fotokopisi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
6. Vergi Levhası Fotokopisi (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
7. Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
8. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
9. Banka Hesap Cüzdanı Fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
10. Davetiyenin orijinali, davet eden kişiye ait oturum ve kimlik bilgileri
11. T.C Kimlik Fotokopisi
12. Otel Rezervasyonu
13. Uçak Bileti Rezervasyonu
14. Seyahat Sağlık Sigortası (En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve Seyahat tarih aralıklarınızı kapsayan)


Hırvatistan Konsolosluğu, SSK'lı Çalışanlar için Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi Evraklar

1. Hırvatistan Vize Başvuru Formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru dosyasınızda bulunan bilgilerinizi destekler)
2. Pasaport (Başvuru yapmak istediğiniz tarihten en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içinde çıkartılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzun gerçerliilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (Eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için sadece kimlik bilgilierinin yazılı olduğu sayfanını fotokopisi gereklidir.
3. İki adet Biometrik Fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Şirketin antetli kağıdına, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
5. İmza Sirküleri fotokopisi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
6. Vergi Levhası fotokopisi (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
7. Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
8. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
9. İşe Giriş Bildirgesi
10. Maaş Bordrosu
11. SSK Hizmet Dökümü
12. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
13. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
14. Davetiyenin orijinali, davet eden kişiye ait oturum ve kimlik bilgileri
15. T.C Kimlik fotokopisi
16. Otel Rezervasyonu
17. Uçak Bileti Rezervasyonu
18. Seyahat Sağlık Sigortası (En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve Seyahat tarih aralıklarınızı kapsayan)

 

Hırvatistan Konsolosluğu, Avukat-Doktor-Eczacı-Diş Hekimi-Mühendisler İçin Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi Evrakları

1. Hırvatistan Vize Başvuru Formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru dosyasınızda bulunan bilgilerinizi destekler)
2. Pasaport (Başvuru yapmak istediğiniz tarihten en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içinde çıkartılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzun gerçerliilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (Eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için sadece kimlik bilgilierinin yazılı olduğu sayfanını fotokopisi gereklidir.
3. İki adet Biometrik Fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Araç Ruhsatı Ve Tapu Fotokopisi (Varsa)
5. Davetiyenin orijinali, davet eden kişiye ait oturum ve kimlik bilgileri
6. Araç Ruhsatı Ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
7. T.C Kimlik Fotokopisi
8. Otel Rezervasyonu
9. Uçak Bileti Rezervasyonu
10. Seyahat Sağlık Sigortası (En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve Seyahat tarih aralıklarınızı kapsayan)

İşveren ise;

a. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Kurumun antetli kağıdına, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
b. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
c. Vergi Levhası Fotokopisi (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
d. Meslek Kartı Fotokopisi
e. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

 

SSK ya bağlı ise;

a. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Şirketin antetli kağıdına, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
b. İmza Sirküleri Fotokopisi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
c. Vergi Levhası Fotokopisi (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
d. Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
e. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
f. Meslek Kimlik Kartı Fotokopisi
g. İşe Giriş Bildirgesi
h. Maaş Bordrosu
i. SSK Hizmet Dökümü
j. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

Devlet Memuru ise;

a. Bağlı bulunduğu devlet kurumundan alınmış ıslak imzalı ve kaşeli görev belgesi ve izin kağıdı
b. Maaş Bordrosu
c. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Kurumun antetli kağıdına, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
d. Meslek Kimlik Kartı Fotokopisi
e. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

Hırvatistan Konsolosluğu, Devlet Dairesi Çalışanları, Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi Evrakları

1. Hırvatistan Vize Başvuru Formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru dosyasınızda bulunan bilgilerinizi destekler)
2. Pasaport (Başvuru yapmak istediğiniz tarihten en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içinde çıkartılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzun gerçerliilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (Eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için sadece kimlik bilgilierinin yazılı olduğu sayfanını fotokopisi gereklidir.
3. İki adet Biometrik Fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Kurumun antetli kağıdına, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
5. Bağlı bulunduğu makama görev ve izin yazısı
6. Resmi Kurum görev kimlik kartının önlü-arkalı  fotokopisi
7. Maaş Bordrosu
8. Şahsi Banka Hesap Cüzdanı Fotokopisi
9. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopisi (Varsa)
10. Davetiyenin orijinali, davet eden kişiye ait oturum ve kimlik bilgileri
11. T.C Kimlik Fotokopisi
12. Otel Rezervasyonu
13. Uçak Bileti Rezervasyonu
14. Seyahat Sağlık Sigortası (En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve Seyahat tarih aralıklarınızı kapsayan)

 

Hırvatistan Konsolosluğu, Emekliler için Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi Evrakları

1. Hırvatistan Vize Başvuru Formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru dosyasınızda bulunan bilgilerinizi destekler)
2. Pasaport (Başvuru yapmak istediğiniz tarihten en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içinde çıkartılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzun gerçerliilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (Eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için sadece kimlik bilgilierinin yazılı olduğu sayfanını fotokopisi gereklidir.
3. İki adet Biometrik Fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
5. Emekli Cüzdan Fotokopisi ya da emeklilik maaşınızın yattığı bankadan hesap dökümü
6. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
7. Varsa Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopisi
8. Davetiyenin orijinali, davet eden kişiye ait oturum ve kimlik bilgileri
9. T.C Kimlik fotokopisi
10. Otel Rezervasyonu
11. Uçak Bileti Rezervasyonu
12. Seyahat Sağlık Sigortası (En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve Seyahat tarih aralıklarınızı kapsayan)


Hırvatistan Konsolosluğu, Ev Hanımları İçin Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi Evrakları

1. Hırvatistan Vize Başvuru Formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru dosyasınızda bulunan bilgilerinizi destekler)
2. Pasaport (Başvuru yapmak istediğiniz tarihten en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içinde çıkartılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzun gerçerliilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (Eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için sadece kimlik bilgilierinin yazılı olduğu sayfanını fotokopisi gereklidir.
3. İki adet Biometrik Fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Vize Valep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
5. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
6. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
7. Aile Cüzdanı veya Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
8. Davetiyenin orijinali, davet eden kişiye ait oturum ve kimlik bilgileri
9. T.C Kimlik Fotokopisi
10. Otel Rezervasyonu
11. Uçak Bileti Rezervasyonu
12. Seyahat Sağlık Sigortası (En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve Seyahat tarih aralıklarınızı kapsayan)

Eşine Ait Evraklar

Şirket sahibi ise;

a. İmza Sirküleri (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
b. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
c. Vergi Levhası (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
d. Ticari Sicil Gazetesi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
e. Vize Talep Dilekçesi (Konsolosluğa hitaben, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten imzalı) 
f. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
g. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
h. Aile Cüzdanı Veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

SSK'lı ise;

a. İmza Sirküleri (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
b. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
c. Vergi Levhası Fotokopisi (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
d. Ticari Sicil Gazetesi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
e. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğuna hitaben, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
f. İşe Giriş Bildirgesi
g. SSK Hizmet dökümü
h. Maaş Bordrosu (Son 3 aylık bilgileri içeren, kaşe ve imzalı)
i. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
j. Şahsi Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
k. Aile Cüzdanı Veya Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Emekli ise;

a. Emeklilik Kartı Fotokopisi veya Emeklilik Maaşının Yattığı Bankadan Hesap Dökümü
b. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
c. Şahsi Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
d. Aile Cüzdanı veya Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

 

Hırvatistan Konsolosluğu, Öğrenciler için Hırvatistan Aile Ziyareti Vizesi Evrakları

1. Hırvatistan vize başvuru formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru dosyasınızda bulunan bilgilerinizi destekler)
2. Pasaport (Başvuru yapmak istediğiniz tarihten en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içinde çıkartılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş sayfası bulunmalıdır. Pasaportunuzun gerçerliilik süresi talep edilen sürenin bitiminden en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (Eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için sadece kimlik bilgilerinin yazılı olduğu sayfanını fotokopisi gereklidir.
3. İki adet Biometrik Fotoğraf (Son üç ay içersinde çekilmiş, pasaportunuzda başka bir vize var ise o vizenin alınması için kullanılmamış olması gerekir.)
4. Öğrenci Belgesi
5. 18 yaşından küçük ise, anne ve babadan noter onaylı muvafakat name
6. Davetiyenin orijinali, davet eden kişiye ait oturum ve kimlik bilgileri
7. T.C Kimlik fotokopisi
8. Otel Rezervasyonu
9. Uçak Bileti Rezervasyonu
10. Seyahat Sağlık Sigortası (En az 30.000 € teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve Seyahat tarih aralıklarınızı kapsayan)

Anne/Babaya ait;

Şirket Sahibi ise;

a. İmza Sirküleri (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
b. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
c. Vergi Levhası (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
d. Ticari Sicil Gazetesi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
e. Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
f. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
g. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
h. Aile Cüzdanı veya Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

SSK lı ise;

a. İmza Sirküleri (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
b. Faaliyet Belgesi Aslı (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
c. Vergi Levhası (Güncel ve bir önceki yılın vergi ödemelerini göstermelidir)
d. Ticari Sicil Gazetesi (Güncel veya son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
e. Vize Talep Dilekçesi (Bağlı bulunulan Şirketin antetli kağıdına, seyahat tarih aralıklarınızı ve içeriğini belirten kaşe ve imzalı) 
f. İşe Giriş Bildirgesi
g. SSK Hizmet Dökümü
h. Maaş Bordrosu
i. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
j. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
k. Aile Cüzdanı veya Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

Emekli ise;

a. Emeklilik Kartı fotokopisi veya Emeklilik Maaşının yattığı bankadan hesap dökümü
b. Araç Ruhsatı ve Tapu Fotokopileri (Varsa)
c. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya Banka Hesap Dökümü (Son 3 aylık, en az 4000 tl bakiyesi olan, kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)
d. Aile Cüzdanı veya Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
 

 

 

 

 

Duyurular

Hırvatistan seyahatinde bulunacak olan Schengen

1 Ocak 2014 Hırvatistan Cumhuriyeti Schengen müktesebatınca geçerli Schengen vize sahibi kişiler kısa sürekli Hırvatistan kona...
2016-01-11 11:52:44 Devamı...

Consultation for Croatıa

Consultation for Croatıa, bir Knight SP ailesi üyesidir. Consultation for Croatıa; Türkiye’ de bulunan Hırvatistan Konsoloslukl...
2016-01-11 11:52:18 Devamı...

Yeşil pasaport sahibi TC vatandaşlarının dikkatine

TC yeşil pasaportu bulunan Hırvatistan vize başvuru sahipleri, 180 gün içinde 90 günü ihlal etmeme kaydıyla Hırvatistan'...
2016-01-11 11:51:46 Devamı...

hırvatistan vize başvurularında bulunacak olan kişilerin dikkatine

Hırvatistan Konsoloslukları Vize Bölümü mesai saatleri; Pazartesi Cuma 09.00 / 12.00 ...
2016-01-11 11:51:36 Devamı...
Tüm Duyurular